Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu Bölüm Başkanı Doç. Ezgin Yetiş Portekiz-Lizbon’da düzenlenen “7th International Meeting on Retouching of Cultural Heritage” Sempozyumuna Bildiri Sunumu İle Katılmıştır

12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Lizbon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleştirilen sempozyum, “kültürel mirasın korunmasında renk tamamlama” konusunda 2 yılda bir düzenlenen önemli uluslararası bir etkinliktir.

16 ülkeden 29 farklı bildiri sunumu ile tamamlanan sempozyuma, Türkiye’den tek katılımcı olarak Doç. Ezgin Yetiş, TUBITAK 2224-A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı çerçevesinde, “A Study for the Visual Perception of Color Reintegration Applications on Painted Surfaces in Turkey” başlıklı bildiri sunumunu gerçekleştirmiştir.

Sempozyuma katılımından dolayı Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu Bölüm Başkanı Doç. Ezgin Yetiş’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.