Öğretim Üyelerimizden TÜBİTAK Projesi Başarısı

Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Aslı ÇAKIR ARIANPOUR ve Dr. Öğr. Üyesi Farzın ARIANPOUR’un TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/1 dönemi kapsamında yapmış oldukları 2 proje, TÜBİTAK tarafından kabul edilmiştir.

1.Öğrenci Ad & Soyadı (Yürütücü): BURAK ALTINER

Araştırmacı: ŞERİFE İBİ

Akademik Danışman Ad & Soyadı: ASLI ÇAKIR ARIANPOUR

Proje Adı: Ilgaz Kilinin Duvar Karosu Bünyelerinde Kullanımının Araştırılması

Sanayi Danışmanı:  Zehra Emel OYTAÇ/NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.

2.Öğrenci Ad & Soyadı (Yürütücü) ŞERİFE İBİ

Akademik Danışman Ad & Soyadı: FARZIN ARIANPOUR

Araştırmacı: BURAK ALTINER

Proje Adı: Mermer Atıklarının Duvar Karosu Bünyelerinde Kullanımının Araştırılması

Sanayi Danışmanı:  Zehra Emel OYTAÇ/NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/1 dönemi projelerine;

https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-b-universite-ogrencileri-sanayiye-yonelik-arastirma-projeleri-destegi-programi linki üzerinden erişim sağlanmaktadır.

Projelerin hazırlanma ve yürütülmesi sürecinde emeği geçen hocalarımızı, yürütücü ve araştırmacı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2209-B - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SANAYİYE YÖNELİK ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEĞİ PROGRAMI 2021 YILI 2.DÖNEM ÇAĞRISI DESTEK HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.