Öğr. Gör. Uğur Taşatan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü ve Geleneksel Sanatlar Derneği İş birliğiyle düzenlenen “Geleneği Korumak” Adlı Çalıştaya Katıldı

Fakültemizin Resim Bölümü Öğr. Gör. Uğur TAŞATAN 10 Ekim 2023 tarihinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü ve Geleneksel Sanatlar Derneği İş birliğiyle düzenlenen “Geleneği Korumak” adlı çalıştaya katıldı. Çalıştayda ebru sanatının zengin mirasını koruma stratejileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye’nin kitap sanatları alanındaki uluslararası rolünü desteklemek ve gelecek nesillere bu mirası aktarmak için neler yapılması gerektiği konuları üzerinde tartışılan çalıştayda akademisyen ve ebru sanatçısı Uğur TAŞATAN da tecrübelerini aktardı. Türkiye’nin önde gelen ebru sanatçılarının katıldığı çalıştay iki gün sürdü.

“Geleneği Korumak” adlı çalıştaya katılımından dolayı Öğr. Gör. Uğur Taşatan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.