Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Esma Gizem KIRMIZI ile İlhame KAMİLKIZI’nın “Bin Ses, Tek Duygu” adlı Şan ve Piyano Konseri Gerçekleşti

Fakültemiz Müzikoloji Bölümü Misafir Öğretim Elemanlarından Esma Gizem KIRMIZI ile İlhame KAMİLKIZI’nın 27 Şubat 2025 tarihinde Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda “Bin Ses, Tek Duygu” adlı Şan ve Piyano Konseri gerçekleşti.

Düzenlenen konserde, farklı kültürlerden ve dönemlerden seçilmiş eserlerle zengin bir müzikal yolculuk sunuldu. Barok dönemden romantizme, Napoli şarkılarından Latin melodilerine, piyano eserlerinden Türk ve Azerbaycan müziğinin zarif tınılarına kadar geniş bir yelpaze ele alındı.

Piyano eşliğinde toplam 11 eser seslendirilirken, ayrıca solo olarak 2 piyano eseri de icra edildi. Farklı coğrafyalardan esintiler taşıyan bu program, dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı. Barok, Romantik, Latin, Napoli, Türk ve Azerbaycan müziklerinin harmanlandığı bu program, dinleyicilere evrensel bir müzik anlayışı kazandırırken, farklı coğrafyalardan gelen eserlerin ortak duygular etrafında nasıl birleştiğini gözler önüne serdi.

Konserlerinden dolayı Misafir Öğretim Elemanlarımız  Esma Gizem KIRMIZI ile İlhame KAMİLKIZI’nı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.