Dr. Sofya Cihan CANBOLAT “100. Yılında Cumhuriyet’in Kadınları Kadınların Cumhuriyeti (1923-2023) Uluslararası Sempozyumu’na Katıldı

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Sofya C. Canbolat, Beykoz Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ile Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı tarafından düzenlenen “100. Yılında Cumhuriyet’in Kadınları Kadınların Cumhuriyeti (1923-2023) Uluslararası Sempozyumu’na katıldı.

27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında yüz yüze ve online şeklinde yerli ve yabancı sanatçı, akademisyen ve araştırmacıların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen sempozyuma katılan Canbolat “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Geçiş Döneminde Yetişen Öncü Bir Kadın İllüstratör: Sabiha Rüştü Bozcalı” başlıklı sözlü bildiriyle yer aldı.

Sempozyum oturumu çevrimiçi olarak medya, sanat, görsel temsil açısından kadınlar başlıklı konularla katılan konuşmacılar, araştırmacılar ve akademisyenler tarafından başarılı bir şekilde tamamlandı.

Dr. Sofya C. CANBOLAT’I tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.