Doç. Ruhi KONAK’tan “Minyatür Sanatı Örneğinde Sanat Tarihi Yazınında Disiplinlerarası Yaklaşım Problemleri” Konulu Söyleşi

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Ruhi KONAK tarafından 19 Şubat 2022 tarihinde saat: 20.30’da çevrimiçi olarak zoom üzerinden gerçekleştirilen “Minyatür Sanatı Örneğinde Sanat Tarihi Yazınında Disiplinlerarası Yaklaşım Problemleri” konulu söyleşi gerçekleştirdi.

İnterdisipliner Sanat Tarihi Atölyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Doç. Ruhi KONAK, “Minyatür Sanatı Örneğinde Sanat Tarihi Yazınında Disiplinlerarası Yaklaşım Problemleri” kapsamında izleyicilere bilgi verdi.

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Ruhi KONAK’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.