Doç. Dr. Sıtkı AKARSU, İsviçre Cenevre'de bulunan Cenevre Konservatuarı (Conservatory Of Music De Genève) Haute Ecole de Musique (HEM) Univercity ve Adem Ateliers D'ethnomusicologie Kurumları ile Proje Ön Görüşmeleri Gerçekleştirdi

Fakültemiz Müzikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sıtkı AKARSU, İsviçre ve Türkiye arasında kültürel etkileşimi sağlayacak ve bir kültür köprüsü oluşturması temelinde, İsviçre Cenevre'de bulunan Cenevre Konservatuarı (Conservatory Of Music De Genève) Haute Ecole de Musique (HEM) Univercity ve Adem Ateliers D'ethnomusicologie kurumları ile proje ön görüşmeleri gerçekleştirdi.

İlgili projede, Türk müziğine ve İsviçre müzik kültürüne ait eserler ile hem İsviçre'de hem de Türkiye'de "Kültür Köprüsü Korosu" olarak konserler yapılması planlanmaktadır.