Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

“Benim Öğretmenim” Ulusal Katılımlı Davetli Sanat Etkinlikleri Sergisi Açıldı

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “Benim Öğretmenim” Ulusal Katılımlı Davetli Sanat Etkinlikleri Sergisi 24 Kasım 2022 tarihinde açıldı. 

Grafik Tasarımı Bölümü olarak düzenlenen sergiyle; her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü kutlanan “en yüce meslek”, öğretmenler gününün önemi vurgulandı.

Ülkemizin hedeflerine ulaşması için ihtiyacımız olan nitelikli, milli, ahlaki, girişimci, cesur, düşünen ve üreten genç beyinleri yetiştirme yolunda fedakârca görev yapan eğitim camiasının önemli aktörlerinin “eğitimcilerimizin” gününü kutlamak ve duygularımızı ifade etmek amacıyla ulusal katılımlı çevrimiçi sanat etkinlikleri sergisinde 79 eğitimcinin eserlerini bir araya getirerek eğitim camiasının ve sanatseverlerin izlenimine sunmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. 

24 Kasım - 04 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen “Benim Öğretmenim” Ulusal Katılımlı Davetli Sanat Etkinlikleri Sergisi’ne eserleriyle katkıda bulunan değerli meslektaşlarımız, ebediyete irtihal etmiş̧ ve aramızda olan tüm öğretmenlerimize teşekkür, minnet ve saygılarımızla. 

Sergi 04 Aralık 2022 tarihine kadar www.artanddesignplatform.com adresinden izlenebilecektir.