Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2024 Emekliler Yılında Seramik ve Cam Bölümünden “Seramik Şekillendirme Etkinliği”

Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü tarafından 2024 Emekliler yılı dolayısıyla “Seramik Şekillendirme Etkinliği” düzenlendi. Yürütücülüğünü Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Firdevs Müjde GÖKBEL YAVUZOĞLU’nun gerçekleştirdiği etkinliğe, Okul Öncesi Öğretmenliğinden emekli Asuman ÇAKIR, Nurten ÜNALDI, TEDAŞ’ tan emekli Hayriye NERGİZ, BAĞ-KUR’dan emekli Müzeyyen KÖSE, Emniyet Müdürlüğü’nden emekli Murat KARAGÜLLE, DSİ’den emekli Mustafa Kemal ÖZTÜRK ve Karayollarından emekli Hayrettin YAVUZOĞLU ile Abidin SARBAZ katıldılar.

Uzun yıllar ülkesine ve milletine hizmet etmiş emektar konuklar, seramik şekillendirme etkinliğinde kil ile buluştular. Farklı seramik formların ortaya çıktığı etkinlikte yer alan emektar misafirlerimiz, söz konusu etkinlik ile kendilerini değerli hissettiklerini, rahatlayıp güzel vakit geçirdiklerini ifade ettiler.

Benzer etkinliklerin tekrarlarının yapılmasını temenni eden emeklilerimiz; seramik ve cam sanatı alanı ile ilgili de bilgi aldılar. Etkinliğin ardından Doç. Firdevs Müjde GÖKBEL YAVUZOĞLU, bu etkinlik ile misyonu; bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanabilen katılımcı, paylaşımcı, doğaya ve insana saygılı nesiller yetiştirmek olan üniversitemiz çatısı altında Seramik ve Cam Bölümü olarak bu göreve hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Etkinliklerinden dolayı Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü öğretim elemanlarına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.