Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

“100 Yılın Eseri” Ulusal Katılımlı Çevrimiçi Sanat Etkinlikleri Sergisi Açıldı

Bir rakamın çok ötesinde, birçok devrim ve dönüm noktalarıyla dolu yaşanmışlıklar barındıran Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “100 Yılın Eseri” konulu ulusal katılımlı çevrimiçi sanat etkinlikleri sergisi açıldı.

Büyük bir öngörü ve vizyonla, nice yokluğa, olumsuzluğa rağmen kutsal bir inançla, birlik ve beraberlikte, sarsılmaz bir azim ve cesaretle, eşsiz bir özveriyle ve emeklerinin bedelini asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin kanıyla harmanlanan kutsal vatan toprağının cumhuriyetle taçlandırılmasının 100. Yılına ulaşmanın haklı onuru ve gururunu yaşamaktayız. Bu gururu yaşatan başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle yad ediyoruz.

Nice 100 yıllara temennisiyle, bu anlamlı yıl dönümünü kutlamak adına 21-31 Ekim 2023 tarihleri arasında çevrimiçi gerçekleştirilen sergiye plastik sanatlar ve müzik (performans) alanından 150’yi aşkın sanatçının katılımının gerçekleşmesi mutluluk vericidir.

Gösterilen ilgi ve katkıdan dolayı meslektaşlarımıza ve sanatseverlere teşekkürlerimizi sunarız.

Sergi www.artanddesignplatform.com adresinden 21-31 Ekim 2023 tarihlerinde izlenilebilecektir.