Öğr. Gör. Uğur Taşatan’dan “Yol” İsimli Kişisel Ebru Sergisi

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Tarihi Sinop Cezaevinde, farklı şehir ve üniversitelerden akademisyen, araştırmacı ve sanatçıların katılımıyla “Her Şeyin Sebebi Kadın” konulu sempozyum düzenlendi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülgün Köroğlu başkanlığında düzenlenen sempozyuma, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Sinop Baro Başkanı Av. Funda Öztürk Altuntaş, kurum müdürleri, akademisyenler, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Sempozyum kapsamında Fakültemiz Resim Bölümü Öğr. Gör. Uğur Taşatan’ın davetli sanatçı olarak gerçekleştirdiği “Yol” isimli kişisel ebru sergisinin açılışı yapıldı. Sanatseverler ve katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan sergi 14 Mart 2024 tarihine kadar gezilebilecek.

Öğretim elemanımızı “Yol” isimli kişisel ebru sergisinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.