Kastamonu Küre Belediye Başkanı Salih Turan Fakültemizi Ziyaret Etti

Küre İlçesi ve çevresinde Küre Belediyesi tarafından yapılması planlanan anıt heykel ve peyzaj düzenlemesi projesi için, görüş alışverişinde bulunmak üzere Küre Belediye Başkanı Salih Turan, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Canbaz ile Kastamonu Ersizler Köyü Muhtarı Bülent Ertürk Fakültemiz Dekanı Prof. Erol Yıldır’ı makamında ziyaret etti.

Küre ilçesine ve bölgeye yönelik yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Küre Belediye Başkanı Salih Turan’a, Fakültemiz tarafından sağlanabilecek katkılar (proje, tasarım vb) hakkında Dekanımız Prof. Erol Yıldır tarafından bilgi verildi.

Fakültemizi ziyaretlerinden dolayı Küre Belediye Başkanı Salih Turan’a, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Canbaz’a ve Kastamonu Ersizler Köyü Muhtarı Bülent Ertürk’e teşekkür ederiz.