Fakültemiz Öğrencileri ArtAnkara'yı Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz bu yıl 10. düzenlenen Artankara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarını 8 Mart 2024 tarihinde ziyaret etti.

Fakültemiz Güzel Sanatlar Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen etkinliğe fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları, Grafik Tasarımı, Resim ile Seramik ve Cam Bölümü öğrencileri katıldı. Öğrencilerimiz uluslararası çağdaş sanat fuarında farklı disiplinlere ait sanatçıları ve eserlerini yerinde görme fırsatı buldu. Öğrencilerimiz ayrıca canlı performans, dinleti, workshop ve enstalasyon çalışmalarını yerinde ve sanatçısından izlemiş oldular.

Etkinlikte öğrencilerimize Fakültemiz Dekan Yardımcıları, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet İnceağaç, Arş. Gör. Dr. Sofya C. Canbolat ile Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu Bölümü Öğretim Görevlisi Atila Diler eşlik etti.

Artankara etkinliğinin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teşekkür ederiz.