18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Karma Sergisi Açılışı Yapıldı

Fakültemiz dekanlığı tarafından düzenlenen ve küratörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Kartal’ın yapmış olduğu “18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Karma Sergisi” Üniversitemiz Güzel Sanatlar Galerisinde 18 Mart 2024 tarihinde açıldı.

Fakültemiz öğretim elemanlarının çalışmalarından oluşan serginin açılışı Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük, Fakültemiz Dekanı Prof. Erol Yıldır ve akademisyenler tarafından gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Karma Sergisi açılışında Fakültemiz Müzikoloji Bölümü öğrencilerinden Umut Kullukçu ile Halil İbrahim Dönmez tarafından Çanakkale, Kahramanlık ve Asker türkülerinden oluşan canlı performans dinletisi gerçekleştirildi.

24 Akademisyenin 33 çalışmasından oluşan 18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Karma Sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü. 18-22 Mart 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan sergi Üniversitemiz Güzel Sanat Galerisinde gezilebilir.

Sergiye eserleri ile katılımlarından dolayı akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.