3. Alt bilgiyi geç

Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi...

Fakültemiz tarafından Resim, Grafik Tasarım, Geleneksel Türk Sanatları ile Seramik ve Cam Bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik  oryantasyon programı düzenlendi. Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, uyum süreçlerine katkı sağlamak, Fakültemizi, yerleşkeyi ve şehrimizi tanıtmak ve Üniversitemizin öğrencilere sunduğu imkanlar konusunda bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen oryantasyon programı 2 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 14:00’da Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR bir konuşma yaparak; Üniversitemiz ve İlimiz hakkında öğrencilere bilgi verdi. Konuşmanın ardından gerçekleştirilen sunumla öğrencilere hem Fakültemiz hakkında hem de öğrenim süresince ihtiyaç duyacakları mevzuatla ilgili bilgi aktarıldı.

Fakültemiz öğretim üyeleri ve birinci sınıf öğrencilerinin katıldığı programdan sonra bir kokteyl yapıldı.

Oryantasyon programı kapsamında ayrıca öğrencilere şehrimizin tanıtımı amacıyla rehber eşliğinde İsmailbey Külliyesi, Şeyh Şabanı Veli Külliyesi, Kastamonu Kalesi, Mimar Vedat TEK Kültür ve Sanat Müzesi, Kastamonu Saat Kulesi, Cumhuriyet Meydanı, Nasrullah Külliyesinin yer aldığı tarihi ve kültürel mekanlara yönelik her bölüm için ayrı ayrı gezi programı düzenlendi.