Öğrencilerden Karma Sergi…

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Öğretmenliği Anabilim Dalı, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Atölye öğrencileri 2-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen “1. Kastamonu Kitap Günleri” fuarında karma sergi gerçekleştirdi.

Fuar açılışında bulunan Kastamonu Valisi Yaşar KARADENİZ, Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Rafet ÖZKAN, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR ve diğer misafirler sergiyi ziyaret etti.

Doç. Ruhi KONAK,  Yrd. Doç.Noyan GÜVEN, Yrd. Doç. Muhammet BİLGEN, Yrd. Doç. İrem PALA, Öğr. Gör. Işılay KONAK ve Arş. Gör. Mine DİLBER’in atölyelerinde ders alan öğrencilerin minyatür, tezhip, ebru ve çiniden oluşan 69 eserin yer aldığı sergide ziyaretçilere ebru yapımı da gösterildi.

Beş gün süre ile açık kalan sergi Kastamonu halkı tarafından büyük ilgi gördü.