2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavını Yedek sırada kazanan adayların Kesin Kayıt Tarihleri ve Gerekli Belgeler

Fakültemiz Resim ve Grafik Tasarım Bölümlerine Asıl Listeden kayıt yaptırmayan adayların yerine Yedek Listeden aşağıda isimleri belirtilen öğrenciler kayıt yaptırabileceklerdir.

RESİM BÖLÜMÜ : Aşağıdaki listede belirtilen İlk 1 YEDEK öğrenci ASIL KAYIT hakkı kazanmıştır.

Liste için TIKLAYINIZ.

GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ : Aşağıdaki listede belirtilen İlk 4 YEDEK öğrenci ASIL KAYIT hakkı kazanmıştır.

Liste için TIKLAYINIZ.

---------------------------------------------------------------

Kayıtlar: 13-14 Eylül 2018

ÖNEMLİ NOT: Belirlenen asıl adaylar 13-14 Eylül 2018 tarihlerinde kesin kayıtlarını (başvuru evraklarının asılları ile) yaptırmak zorundadır. Kontenjan dolmadığı takdirde,                14 Eylül 2018 Cuma günü mesai bitiminden sonra saat 17.45’te yerleştirme puanı sırasına göre İSİM ÇAĞIRMA YÖNTEMİ ile yerleştirme yapılır. Bu işlem Fakültemizin öğrenci işleri bürosunda gerçekleştirilir. Her bir yedek adayın ismi okunduktan sonra ismi okunan aday için iki dakika beklenir. Adayın bu süre zarfında hazır bulunmadığı anlaşılınca sıradaki diğer adayın ismi okunarak kayıt yapılır.

Sonuçlar ve kayıt işlemleri için ilgililere telefon, vb. iletişim araçlarıyla bilgi verilmeyecektir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- Ön kayıt belgesi (imzalı)

2- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı (noter tasdikli fotokopi kabul edilmeyecektir).

3- İkametgâh Beyan Formunu da doğru şekilde doldurarak altına tarih ve imzanızı atınız. Form için tıklayınız.

4-12 adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf

5- ÖSYM sonuç belgesi (internet çıktısı)

NOT: Fakültemiz 2018-2019 yılı Özel Yetenek Sınavı sonucunda Resim ve Grafik Bölümlerinin yedek listelerinde yer alan adayların yedek liste kayıtları tamamlandıktan sonra, kesin kayıt yaptıramayan adaylar tercih ve tercih sıralamalarına bakılmaksızın Geleneksel Türk Sanatları Bölümü ile Seramik ve Cam Bölümünün eksik kalan kontenjanlarına 17.09.2018 tarihinde saat 15.00’da isim çağırma yöntemiyle ve bölüm tercihi belirterek kayıt yaptırabilirler.