Uluslararası Güzel Sanatlar Sempozyumları, Güzel Sanatlar ve Kültür Derneği ile Kemer Belediyesi ev sahipliğinde 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilecek olan II. Yaz Sanat Kampı & Kültür Sanat Çalıştayında üniversitemiz adına fakültemizde yer almaktadır.

“Sahilde Sanat Var” II. Yaz Sanat Kampı & Kültür Sanat Çalıştayı Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından desteklenmektedir.

12-16 Temmuz 2021 tarihleri arsında gerçekleştirilecek olan etkinliğe; www.ifarts.org ve This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. linklerinden erişim sağlanmaktadır.