Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen, Taşınabilir kültür varlıkları özelinde koruma (Konservasyon), sergileme ve müzecilik konusunda, ülke genelinde ilgili alanlarda lisansüstü eğitim alan araştırmacıların ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen lisans öğrencilerinin bilgilendirilmesi, farkındalıklarının arttırılması ve bu sayede söz konusu alanlara olan talebin arttırılmasına katkıda bulunmak amacı ile  gerçekleştirilen  "Taşınabilir Kültür Varlıklarının Korunması, Sergilenmesi ve Müzecilik Semineri" adlı TÜBİTAK tarafından desteklenen proje etkinliğine eğitici olarak katılacaktır.

Seminere dinleyici olarak katılmak isteyen lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılım formunu doldurarak, formda belirtilen adrese göndermeleri yeterli olacaktır. Katılım sağlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen hocamızı "Taşınabilir Kültür Varlıklarının Korunması, Sergilenmesi ve Müzecilik Semineri" adlı TÜBİTAK tarafından desteklenen proje etkinliğine eğitici olarak katılımından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Başvuruların This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine başvuru formu ile yapılması gerekmektedir. Programın yürütülmesine ilişkin bilgiler katılımcıların mail adreslerine yönlendirilecektir.

"Taşınabilir Kültür Varlıklarının Korunması, Sergilenmesi ve Müzecilik" hakkında bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

"Taşınabilir Kültür Varlıklarının Korunması, Sergilenmesi ve Müzecilik" semineri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Katılım formunu indirmek için tıklayınız.