Fakültemiz öğretim üyeleri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 29 Ekim-10 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenen “2. Uluslararası Davetli Türk Dünyası Plastik Sanatlar Sanal Sergisi” ne katıldı.

Resim Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Serkan İLDEN, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Ruhi KONAK, Dr. Öğr. Üyesi İ.M.V. Noyan GÜVEN, Öğr. Gör. Işılay KONAK, Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyon Bölümü Öğretim Üyesi Serap YILDIZ İLDEN eserleriyle sergiye katıldı.

2. Uluslararası Davetli Türk Dünyası Plastik Sanatlar Sanal Sergisi 29 Ekim-10 Kasım 2020 tarihleri arasında etkinlik erişim linki meet.google.com/yey-hqfp-tjwüzerinden gezilebilir.

2. Uluslararası Davetli Türk Dünyası Plastik Sanatlar Sanal Sergisi’nde eserleri ile yer alan akademisyenlerimizi tebrik ederiz.