Fakültemiz öğretim üyeleri, Aydın Valiliği ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi tarafından “Adnan Menderes” anısına 28 Şubat-17 Mart 2020 tarihleri arsında düzenlenen “1. Uluslararası Jürili-Davetli Demokrasi ve Milli Egemenlik Sergisi” ne katıldı.

Resim Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Serkan İLDEN, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Ruhi KONAK, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet BİLGEN, Dr. Öğr. Üyesi İ.M.V. Noyan GÜVEN, Öğr. Gör. Işılay KONAK, Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyon Bölümü Öğretim Üyesi Serap YILDIZ İLDEN ile Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Köksal BİLİRDÖNMEZ eserleriyle sergiye katıldı.

1. Uluslararası Jürili-Davetli Demokrasi ve Milli Egemenlik Sergisi’ne eserleri ile yer alan akademisyenlerimizi tebrik ederiz.