Fakültemiz kurucu dekanı olarak 2015 yılından 04.08.2020 tarihine kadar dekanlık görevini yürüten ve 09.10.2020 tarihinden itibaren Eğitim Fakültesi Dekan Vekili  olarak göreve başlayan  Prof. Dr. Ahmet KAÇAR’a fakülte yönetimi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak, teşekkür plaketi takdim edildi.

Dekan V. Prof. Serkan İLDEN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Köksal BİLİRDÖNMEZ ile Fakülte Sekreteri Teslime YILMAZ’ın katıldığı ziyarette Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Serkan İLDEN, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlık görevini yürüttüğü süreçte göstermiş olduğu gayret, özveri ve başarılı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR’a teşekkür ederek,  plaket takdim etti.

Fakülte olarak  Prof. Dr. Ahmet KAÇAR’ı tebrik ediyor,  başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.