Fakültemiz Grafik Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam, Resim ile Müzikoloji Bölümüne yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen online oryantasyon eğitim programı 14 Ekim 2020 tarihinde saat 14.00’da Google Meet üzerinden gerçekleştirildi. Öğrencilerin gerek Kastamonu iline gerekse üniversite ve fakülteye uyum sürecine katkı sağlayacak olan online oryantasyon programına Fakültemiz Dekan V. Prof. Serkan İLDEN, Uzaktan Eğitim Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Elçin ERGİN TALAKA ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Fakültemiz Dekan V. Prof. Serkan İLDEN, öğrencilere üniversitemiz ve fakültemiz hakkında kapsamlı bilgi verdi. Ardından Uzaktan Eğitim Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Elçin ERGİN TALAKA ise online oryantasyon eğitiminde öğrencilerimize üniversite üst yönetim kadrosu, öğrencilerin ders kayıt döneminde yapmaları gereken işlemler, fakültemizin akademik kadrosu, fiziki ortamlar, derslikler, laboratuvarlar, sınavlar, öğrenci bursları, barınma imkânları, öğrenci değişim programları hakkında bilgi verdi.

Her yıl eğitim öğretim yılı başında düzenli bir şekilde yapılan oryantasyon eğitimi sunumun ardından son buldu.