Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri alanlarında açılan yarışmalara ürettikleri tasarımlarla başvuruda bulunmuş ve sergileme ödülüne layık görülmüşlerdir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 100. Yılı’na İthafen “Hâkimiyet-i Millîye (Millî Egemenlik) konulu “Genç Sanat Afiş Tasarım Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışma sonucunda, Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencisi Esra Atacan’ın çalışması sergileme ve ödül almaya hak kazanmıştır.

Ayrıca, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu International Art Hall platformu altında konusu “Türkiye” olan uluslararası bir yarışma düzenlemiştir. Yarışma sonucunda, Grafik Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencilerimizden Alihan Mefa, Betül Can, Çiçek Oral, Esra Atacan ve Merve Aymak isimli öğrencilerimizin çalışmaları sergilemeye hak kazanmıştır.

Yarışmalar sonucunda sergileme ve ödül almaya hak kazanan bütün öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.