Fakültemiz Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Köksal BİLİRDÖNMEZ, Doç. Dr. Burak Erhan TARLAKAZAN ve öğrencimiz Tilbe KARADAĞ 17 Mart 2020 tarihinde Azdavay Kaymakamı Melih AYDOĞAN’ı makamında ziyarette bulundular.

Grafik Tasarım Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen ve 25 Şubat 2019 tarihinde il protokolünün katılımı ile açılışı yapılan, ‘Bir Şey Yapmalı’ konulu materyal ile yerleştirme sergisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Sergiye, “Her Yerde Sen Varsın” adlı 3 boyutlu Atatürk Portresi çalışmasıyla katılan Tilbe KARADAĞ’ın yapmış olduğu çalışma Azdavay Kaymakamı Melih AYDOĞAN’a hediye edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Azdavay Kaymakamı Melih AYDOĞAN, “Her Yerde Sen Varsın” adlı 3 boyutlu Atatürk portresi çalışmasından dolayı öğrencimiz Tilbe KARADAĞ’a teşekkür etti.