Fakültemiz Grafik Tasarım Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Bir Şey Yapmalı’ konulu materyal ile yerleştirme sergisi 25 Şubat 2019 tarihinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonunda açıldı.

Serginin açılışına Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kamu-kurum ve kuruluşların amirleri ile akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak Erhan Tarlakazan’ın Tasarım Atölye dersinde eğitim gören 4. sınıf öğrencileri tarafından sosyal konulu 30 eserden oluşan Grafik 4 Proje Sergisi, 3 Mart 2020 tarihine kadar fakültemiz zemin kat sergi salonunda sanatseverler tarafından izlenebilir.