Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü öğretim elemanları Çankırı’da bulunan sıhhi tesisat, porselen, seramik, kiremit ve izolatör üretimi yapan firmaların ihtiyacını karşılamak üzere yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteren Baldudak Alçı Fabrikası’nı ziyarette bulundular.

Seramik ve Cam Bölümü Başkanı Doç. Seyhan YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Dr. Aslı ÇAKIR ARIANPOUR, Dr. Öğr. Üyesi Firdevs Müjde GÖKBEL, Arş. Gör. Yeliz ÖKDEM ATEŞ ve Arş. Gör. Serkan ÖZER ziyaret esnasında endüstriyel döküm alçısı ve üretim sürecine ilişkin firma yetkililerinden bilgi aldılar. Üniversite ve sanayi işbirliği ile başlayan ikili ilişkiler çerçevesinde ileriye dönük projelerin tartışıldığı toplantının ardından Doç. Seyhan YILMAZ Fabrika Müdürü Mustafa Suphi GÖKMEN’e, Seramik ve Cam Bölümüne sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek plaketlerini sundu.