Fakültemiz Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Elif TARLAKAZAN’ın “Yarım Kalan” isimli Özgün Baskı Resim Sergisi Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde 24 Şubat 2020 tarihinde açıldı.

Sergiye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR ve öğretim üyeleri yanında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver KAPLAN ve yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Sergi açılışını yapan Dr. Öğr. Üyesi Elif TARLAKAZAN konuşmasında “25 adet çalışmadan oluşan sergide yer alan her bir çalışmada farklı yarımlar, farklı malzemelerle tamamlanarak ayrı bir bedene bürünmüştür ve tamamlanmıştır. Hepinize iyi seyirler dilerim” şeklinde konuştu.

Sergi 4 Mart 2020 tarihine kadar Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatseverler ve izleyiciler tarafından gezilebilir.