Fakültemiz Grafik Tasarım Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “29 Ekim Cumhuriyet” temalı afiş çalışmalarından oluşan sergi 30 Ekim 2019 tarihinde fakültemiz zemin kat sergi salonunda açıldı.

28 öğrencinin, 30 çalışmasından oluşan ve farklı teknikler ile ele hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet temalı afişler katılımcılar ve sanatseverler tarafından beğeni ile izlendi. Serginin açılışı; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği Yöneticileri Suat Cumali Güngör, Mehmet Çağılcı, Grafik Tasarım Bölümü öğretim elemanları, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Sergi sonrası Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Elif Tarlakazan tarafından günün anlamına uygun olarak hazırlanan komposto ve ekmek davetlilere ikram edilerek Cumhuriyetin hangi şartlarda ve zorluklarda kazanıldığına dair bir gönderme yapıldı.

30 Ekim-8 Kasım 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan “29 Ekim Cumhuriyet” temalı afiş sergisi sanatseverler tarafından fakültemiz zemin kat sergi salonunda izlenebilir.