Vakıf Katılım Bankası A.Ş. tarafından 2018 Şubat-Mart ayları arasında düzenlenen “Vakıf Katılım Nesilden Nesile Kuş Evleri Tasarım ve Fotoğraf Yarışması” kapsamında Fakültemiz Öğretim Üyesi Seramik vee Cam Bölüm Başkanı Doç. Seyhan YILMAZ profesyonel dalda seramik eseri ile Birincilik Ödülüne layık görülmüştür. Dr. Öğr. Üyesi Firdevs Müjde GÖKBEL’in seramik eseri ise profesyonel dalda Sergilenme Ödülü almıştır. Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Tezli Yüksek Lisans Öğrencisi Alime BELLEYİCİ amatör kategoride katıldığı seramik eseri ile İkincilik Ödülü, Yüksek Lisans Öğrencisi Zennur TIĞLI BOYA aynı kategoride Sergilenme Ödülü almıştır. Yüksek lisans öğrencisi Öğr. Gör. İhsan KENDİR ise profesyonel dalda Sergilenme Ödülüne layık görülmüştür. Lisans öğrencilerinden Fatih ATEŞ ile Ali Yücel ÖZKAYA ise seramik eserleri ile amatör dalda Sergilenme Ödülü almışlardır.