Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Burak Erhan TARLAKAZAN 5. kişisel sergisini 17 Aralık 2018 Pazartesi günü açtı. Fakültemiz Sergi Salonunun da açılışı gerçekleştirilen sergiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katılım gösterdi.

Sergi açılışında Dr. Öğr. Üyesi Burak Erhan TARLAKAZAN yaptığı konuşmada “Sergi 5. kişisel sergim. Bu güne kadar yaptığım çoğu basılı, birçoğu ulusal ve uluslararası yarışmalardan ödül alan ya da sergilemeye değer görülen eserlerin bir yansıması. Sizler de paylaşmak istedim. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN ise “Tebrik ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. İnşallah dahası da olur. Hayırlı, uğurlu olsun.” diyerek sergi açılışını gerçekleştirdi.

Sergi 28 Aralık 2018 tarihine dek tüm sanatseverlere açık olacak.