Üniversitemiz 10. yıl kutlama faaliyetleri kapsamında Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının iştirakiyle düzenlenen Karma Sergi Açılışı 24 Kasım 2016 tarihinde yapıldı.

Fakültemiz Sergi Salonunda yapılan Sergi Açılış Törenine; Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Fakültemizden 16 öğretim elemanı ile Eğitim Fakültesinden 6 öğretim elemanının çalışmalarından oluşan sergide Resim, Grafik Tasarım, Seramik, Heykel ve Geleneksel Türk Sanatları alanlarında 26 eser yer aldı.

Açılış töreninin ardından sergideki eserler tanıtıldı. Sergi açılışı verilen kokteyl ile son buldu.