Selçuk Üniversitesi Türk El Sanatları Uygulama Araştırma Merkezi, Kastamonu Üniversitesi Kültür Sanat uygulama ve Araştırma Merkezi, Akdeniz Üniversitesi Kültür Sanat uygulama ve Araştırma Merkezi ve Türkiye Sanatı Etkinlik Grubu tarafından organize edilen IV. Uluslaraarası 42 Sanatçı 42 Eser Sergisi ve Sanat Paneli Fakültemiz Öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Fakültemiz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Ruhi KONAK, Yrd. Doç. Muhammet BİLGEN, Yrd. Doç. İ.V. M. Noyan GÜVEN, Yrd. Doç. Metin UÇAR, Yrd. Doç. İrem PALA, Öğr. Gör. Işılay KONAK ve Eğitim Fakültesi araştırma görevlisi Alkan BAYRAKTAR’ın eserleriyle katıldığı sergide 42 eser sergilendi. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Ruhi KONAK güncel sanat üzerine sunum yaptı.