Üniversitemiz Çağdaş Bir Sergi Salonuna Kavuşuyor

Fakültemizce hazırlanan “Güzel Sanatlar Galerisi” projesi, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL’ın direktifiyle kısa zamanda hayata geçirildi. Kastamonu’nun ve Üniversitemizin ihtiyacı olan “Güzel Sanatlar Galerisi” yakında halkımızın ve üniversitemizin hizmetine sunulacak. Çağdaş sergileme ve sunum donanımına sahip olarak tasarlanan salon, Kuzeykent Kampüsünde bulunan Merkez Kütüphanesi içerisinde yer alıyor.

Salon Türk Resim Sanatının son döneminde yetişen tanınmış ressamlarından olan Dekanımız Prof. Erol YILDIR’ın “ATLARLA GELEN” isimli kişisel resim sergisi ile “ilk kez” mayıs ayı içerisinde hizmete girecek.

Üniversitemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan salonun hizmete sunulmasından mutluluk duyuyoruz. Sanatın gelişmesine ve yaşamasına katkı sağlamasını ve Kastamonu’muza hayırlı olmasını diliyor tüm sanatseverlerin ilgi odağı olmasını umuyoruz.