Seramik ve Cam Bölümümüzü Gururlandıran Ödül

Uşak Üniversitesi'nin 2010 yılından itibaren düzenlemekte olduğu, genç seramik sanatçı adaylarını desteklemek, kültürel paylaşımın arttırılmasını sağlamak ve çağdaş seramik sanatına katkıda bulunmak amacını güden, 7. Uluslararası Katılımlı Genç Seramikçiler Karo Yarışması’nda Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Seramik Alanı Tezli Yüksek Lisans Öğrencimiz Elvan GÖKMEN, “Prof. İsmail Yardımcı Özel Ödülü”ne layık görülmüştür.

Aynı yarışmada Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü öğrencilerinin eserleri sergilenmeye layık bulunmuş olup söz konusu öğrencilerin eserleri Anıt Duvarı’nda kalıcı olarak sergilenecektir.

İlgili yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.