Resim Bölümü Öğrencilerinden Kastamonu Gezer-Mass İş Ortaklığı - TR 2017 ESOP MI A1.07 / WKS / 02 sözleşme numaralı Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisi Duvar Resmi Boyama Çalışması

Fakültemiz Resim Bölümü öğrencileri Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisi, aktif çamur tanklarında oluşan çamurun besin giderimi, anaerobik çürütülmesi ve güneş çamuru kurutma sistemine sahip aktif çamur ünitelerinden oluşan tesisin duvar resmi boyama çalışmasını gerçekleştirdi.

Mayıs ayı başında duvar resmi boyama çalışmasına başlayan öğrencilerimiz projede sona yaklaştı. Haziran ayı içerisinde resmi açılışı yapılması planlanan tesisin duvar resmi boyama çalışmasının Mayıs ayı sonu ile tamamlanması planlanmaktadır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Erol YILDIR 27 Mayıs 2022 tarihinde Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisi duvar resmi boyama çalışması yapan fakültemiz resim bölümü öğrencilerini tesiste ziyaret etti.

Dev Arıtma tesisinin ilk etabının 138.694 nüfusa, 2032'de ikinci aşama 169.614 nüfusa hizmet vermesi planlanıyor.  Bu Sözleşme, 2047 yılı için tasarımı ve ilk etabın yapımını içermektedir.

Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisi duvar resmi boyama çalışmasını gerçekleştiren öğrencilerimizi ve süreç boyunca öğrencilerimizi destekleyen resim bölümü öğretim elemanlarını tebrik ederiz.