Prof. Erol Yıldır’dan Disiplinlerarası Sıraltı Resim Workshop

Fakültemiz Dekanı ve Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Erol YILDIR 09 Haziran 2022 tarihinde, saat 10.30’da Seramik ve Cam Bölümü’nde Disiplinlerarası Sıraltı Resim workshopu gerçekleştirdi.

Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Prof. Seyhan Yılmaz tarafından seramik sanatına ilişkin teknik bilgilerin de aktarıldığı workshopta, Prof. Erol Yıldır, seramik plaka üzerine atlarını resmetti. Yıldır, sanatsal yaklaşımı hakkında bilgi verdiği workshopta ilk kez seramik malzeme ile çalıştığını, sırlanıp piştikten sonra ortaya çıkacak olan eserin kendisi için de merak ve heyecan uyandırdığını ifade etti. Disiplinlerarası etkileşimin önemine vurgu yapan Yıldır’ın workshopu katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.