Prof. Erol Yıldır "Atlarla Gelen" Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Fakültemiz Dekanı ve Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Erol Yıldır tarafından “Atlarla Gelen" kişisel resim sergisi 12 Mayıs 2022 tarihinde üniversitemiz merkez kütüphanesi güzel sanatlar galerisinde saat:16.00'da açıldı.

Sergi açılışı rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük, Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Fahrettin Şenoğlu, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, Özel Nefes Hastanesi Koordinatörü Kayhan Yaman, çok sayıda akademisyen, öğrenci ve davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

36 büyük boy özgün çalışmanın yer aldığı kişisel sergi davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Programda ayrıca, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Müzikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elçin Ergin Talaka tarafından izleyicilere gitar dinletisi sunuldu.

“Atlarla Gelen” kişisel resim sergisi 31 Mayıs 2022 tarihine kadar Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi Güzel Sanatlar Galerisinde sanatseverler tarafından gezilebilir.