Müzikoloji Bölümü Çok Sesli Korusu İlk Konserini Gerçekleştirdi

Fakültemiz Müzikoloji Bölümü öğrencilerinden oluşan Müzikoloji Bölümü Çoksesli Korosu, Dr. Öğretim Üyesi Elçin ERGİN TALAKA şefliğinde ilk konserini gerçekleştirdi. 16 Mayıs 2022 tarihinde Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Özel Konseri”nde Klasik Batı Müziğinden örnekler sergilendi.

Konsere Fakültemiz Dekanı Prof. Erol YILDIR, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konser bitiminde Dekanımız Prof. Erol YILDIR ve Müzikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sıtkı AKARSU tarafından Dr. Öğr. Üyesi Elçin ERGİN TALAKA ’ya çiçek takdim edildi.

Konserlerinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Elçin ERGİN TALAKA ve Müzikoloji Bölümü Çok Sesli Korosunu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.