Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize "Narkotik Suçlarla Mücadele" Konusunda Eğitim Verildi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli "Narkotik Suçlarla Mücadele" konusunda eğitimli personel tarafından uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin arzı ile mücadele kapsamında daha fazla kitleye ulaşabilmek, genel kolluk görevlilerine destek olmalarını sağlamak ve farkındalık uyandırmak amacıyla öğrencilerimize eğitim verildi.

Narko-Gençlik Modülü yardımıyla verilen eğitim 26 Nisan 2022 Salı günü saat:14.30'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Eğitimde madde bağımlılığı, uyuşturucu ve uyarıcı maddeler, uyuşturucu maddeye başlama nedenleri, madde kullanma belirtileri anlatıldı. Gençlere tavsiyelerin de yer aldığı eğitimde öğrencilere yanlış sosyal çevre ve arkadaş gruplarından uzak durulması tavsiyesinde bulunuldu.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli "Narkotik Suçlarla Mücadele" konusunda eğitimli personel polis memuru Ahmet ŞAHAN’a sunumundan dolayı teşekkür ederiz.