Kastamonu Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Fakültemize Gezi Düzenledi…

Kastamonu Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi 12'nci Sınıfta YKS'ye hazırlanan 29 kişilik öğrenci grubu 26 Mayıs 2022 tarihinde fakültemiz bölümlerini ve atölyelerini ziyaret etti. Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü Atölyeleri, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Atölyeleri, Resim Bölümü Atölyeleri tanıtımı bölüm öğretim elemanları tarafından yapıldı.

Fakültemiz girişinde toplu fotoğraf çekiminin ardından Kastamonu Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri fakültemizden ayrıldı.

Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesinin fakültemizi ziyaretleri sürecinde atölyelerini öğrencilere açan bölümlerimize ve bölüm öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.