Fakültemiz Öğretim Üyeleri “Hocalı’nın Çocukları Karma Sergisi’nde” Yer Aldılar

Fakültemiz Resim Bölümü Başkanı Prof. Serkan İLDEN ile Resim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Teoman ÇIĞŞAR Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “Hocalı’nın Çocukları Karma Sergisi’nde” eserleriyle yer aldılar.

64 Sanatçının eseriyle katıldığı karma sergi, 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Reşad MAMMADOV, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ, Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Alev ÇAKMAKOĞLU KURU, davetliler, sanatçılar, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

“Hocalı’nın Çocukları” Karma Sergisi’ne eserleriyle katılan öğretim üyelerimiz Prof. Serkan İLDEN ile Dr. Öğr. Üyesi Teoman ÇIĞŞAR’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.