Fakültemiz Öğretim Üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi Uluslararası Davetli Çevrimiçi Karma Afiş ve Resim Sergisinde Yer Aldı

Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Erol YILDIR ile Prof. Serkan İLDEN Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerine ithafen düzenlenen “18 Mart Çanakkale Zaferi Uluslararası Davetli Çevrimiçi Karma Afiş ve Resim Sergisi ”ne eserleriyle katıldılar.

Ankara Hacı Bayram Veli Sanat Sanal Galerisi üzerinden gerçekleştirilen sergiye 118 sanatçı eserleriyle katıldı. Sergi 18 Mart-18 Nisan 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak izlenebilir.

“18 Mart Çanakkale Zaferi Uluslararası Davetli Çevrimiçi Karma Afiş ve Resim Sergisi ”ne eserleriyle katılan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.