Fakültemiz Öğrencilerinin İki TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi

Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022 yılı 2. dönemine yapılan başvurular değerlendirilmiş ve destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümünden yapılan başvurular sonucunda; Doç. F. Müjde GÖKBEL danışmanlığında, Seramik ve Cam Bölümü öğrencisi Pakize ÖZTÜRK’ün araştırmacı olarak yer aldığı ve Ertuğrul Burhan yürütücülüğünde,  "Pişmiş Seramik Ürün Atıklarının Agrega Katkısı Olarak Seramik Bünyelerde Kullanımı"

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümünden yapılan başvurular sonucunda; Arş. Gör. Dr. Sofya C. CANBOLAT danışmanlığında, Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Edanur Erdemli’nin yürütücülüğünde “Lisan Eğitiminde Çizim Tableti Kullanımı İllüstrasyon Uygulamaları” başlıklı projeler kabul edilmiştir.

2209-A Programı 2022/2. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.