Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemiz Öğrencilerinden Dört TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi

Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022 yılı 1. dönemine yapılan başvurular değerlendirilmiş ve destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümünden yapılan başvurular sonucunda; Doç. Dr. Elif TARLAKAZAN danışmanlığında, Grafik Tasarımı Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Dilara Bilgin’in yürütücülüğünde “Wacom Tablet Uygulamaları ile Tarihi Kent Dokusunun İşlendiği Kastamonu İllüstrasyonları”,

Müzikoloji Bölümünden yapılan başvurular sonucunda; Dr. Öğr. Üyesi Elçin ERGİN TALAKA danışmanlığında, Müzikoloji Bölümü öğrencisi Fatma Senanur UYSAL yürütücülüğünde "Özel Eğitimde Hareket- Oyun ve Ritm Esaslı Uygulamaların Çocukların Sözel ve Müzikal İfade Gelişimine Etkisi",

Seramik ve Cam Bölümünden yapılan başvurular sonucunda; Dr. Öğr. Üyesi Farzin ARIANPOUR danışmanlığında, Seramik ve Cam Bölümü öğrencisi Metin Han KURUOĞLU yürütücülüğünde "Renklendirici Oksitlerin Varlığında Sürdürülebilir Bir Malzeme Ham ve Kalsine Leonardit ile Sanatsal Seramik Sırların Hazırlanması ve Karakterizasyonu" başlıklı projeler kabul edilmiştir.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları sonucunda

Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümünden yapılan başvurular sonucunda; Seramik ve Cam Bölümü öğrencisi Görkem ÇAKIROĞLU yürütücülüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Aslı ÇAKIR ARIANPOUR akademik danışmanlığında ve Dr. Aytaç Samet KÜÇÜKER'in sanayi danışmanlığını yapacağı "Kek Atıklarının Porselen Karo Renkli Mat Sırlarının Üretiminde Kullanımının Araştırılması" başlıklı proje kabul edilmiştir.

2209-A Programı 2022/1. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.

2209-B Programı 2022/1. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.