Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemiz 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

Fakültemiz Grafik Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam, Resim ile Müzikoloji Bölümüne yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen oryantasyon eğitimi programı 28 Eylül 2022 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin gerek Kastamonu iline gerekse üniversite ve fakülteye uyum sürecine katkı sağlayacak olan oryantasyon programına Fakültemiz Dekanı Prof. Erol YILDIR,  dekan yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Erol YILDIR, öğrencilere üniversitemiz ve fakültemiz hakkında kapsamlı bilgi verdi. Ardından dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Elçin ERGİN TALAKA ise oryantasyon eğitiminde öğrencilerimize üniversite üst yönetim kadrosu, öğrencilerin ders kayıt döneminde yapmaları gereken işlemler, fakültemizin akademik kadrosu, fiziki ortamlar, derslikler, laboratuvarlar, sınavlar, öğrenci bursları, barınma imkânları, öğrenci değişim programları hakkında bilgi verdi.

Her yıl eğitim öğretim yılı başında düzenli bir şekilde yapılan oryantasyon eğitimi sunumun ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.