Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen’den Kişisel Tezhip & Hat Sergisi

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen tarafından 19 Tezhip & Hat çalışmasından oluşan kişisel sergi açılışı 27 Aralık 2021 tarihinde fakültemiz sergi salonunda yapıldı.

Sergi açılışı Fakültemiz Dekan V. Prof. Serkan İlden, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yenen, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, akademisyenler ile öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Tezhip & Hat çalışmalarından oluşan kişisel sergi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi 27-31 Aralık 2021 tarihleri arasında fakültemiz sergi salonunda gezilebilir.

Kişisel Tezhip & Hat sergisinden dolayı öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.