Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen’den Bilim Kurulu Üyeliği ve “Yazma Eserlerin Sergilenmesinde Dijitalleşme” Konulu Sunum

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Müzecilik ve Kültürel Miras Yönetimi Bölümü ile Yer Bilimleri ve Doğa Tarihi Müzesi Koordinatörlüğünde 10-12 Şubat 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen “Müze ve Müzecilikte Dijitalleşme Semineri“ etkinliğinde Bilim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

Etkinlik kapsamında ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen, 11 Şubat 2022 tarihinde saat 10.00-12.00’da  “Yazma Eserlerin Sergilenmesinde Dijitalleşme” konulu sunumu ile Müze ve Müzecilikte Dijitalleşme Seminerine katılım sağlamıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bilgen hocamızı Bilim Kurulu Üyeliği ve “Yazma Eserlerin Sergilenmesinde Dijitalleşme” konulu sunumunda dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.