Doç. Ruhi KONAK Moderatörlüğünde “Sanatta Yerellik Evrensellik” Konulu Söyleşi Gerçekleşti

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı ve Üniversitemiz Kültür Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Ruhi KONAK’ın moderatörlüğünde altıncısı gerçekleştirilen Sanatçıçalışıyor Teorik Atölye 7. Ders etkinliğinde “ Sanatta Yerellik Evrensellik” konulu söyleşi yapıldı.

Söyleşi 16 Nisan 2022 tarihinde saat: 21.00’de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Serkan İLDEN, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sezer CİHANER KESER, İran Tebriz İslam Sanatları Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Karim MİRZAAE (Mirak), Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Dr. Emrah PEK, Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Gökhan CEYLAN ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Ömer Zaimoğlu konuk olarak katıldı.

Her söyleşiye olduğu gibi 7. söyleşiye de çok sayıda katılım oldu.

Sanatçıçalışıyor Teorik Atölye 8. Ders 07 Mayıs 20.30’da gerçekleştirilecektir.