Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Bozkurt Ortaokulu Öğrencileri Fakültemize Gezi Düzenledi

Kastamonu Bozkurt Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Seda ŞATIR ŞAHİN ile Müzik Öğretmeni Selcan YAKAR koordinatörlüğünde 7. ve 8. sınıftan bir grup öğrenci 24 Mayıs 2022 tarihinde fakültemiz bölümlerini ve atölyelerini ziyaret etti.

Öğrencilere ilk olarak Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü Seramik Şekillendirme Atölyesinde bölüm öğretim elemanları tarafından seramik şekillendirme uygulama çalışması yaptırıldı. Müzikoloji Bölümü tarafından gerçekleştirilen dinletinin ardından, Resim Bölümü Vitray Atölyesinde cam kesimi, parçaların ne şekilde bir araya getirildiği ve vitray hakkında teorik bilgi verildi. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Ebru Atölyesi ziyaretinde ise Görsel Sanatlar Öğretmeni Seda ŞATIR ŞAHİN ile öğrenciler ebru çalışması gerçekleştirdi.

Etkinlikler sonrasında fakültemiz toplantı salonunda Dekanımız Prof. Erol YILDIR öğrencilere ve öğretmenlere fakültemizin bölümleri, fiziki mekânlar ve akademik kadro hakkında bilgi verdi.

Öğrenci ve öğretmenler daha sonra 12 Mayıs 2022 tarihinde Dekanımız Prof. Erol YILDIR tarafından Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi Güzel Sanatlar Galerisinde açılışı yapılan "Atlarla Gelen" Kişisel Resim Sergisini ziyaret ettiler.

Fakültemiz girişinde toplu fotoğraf çekiminin ardından Bozkurt Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri fakültemizden ayrıldı.

Bozkurt Ortaokulu’nun Fakültemizi ziyaretleri sürecinde atölyelerini öğrencilere açan bölümlerimize ve bölüm öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.